Varighed: 2 eller 3-4 timer

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource! Det lyder som en floskel, men når dit medarbejderteam kender hinanden godt, så de kan samarbejde og spille hinanden gode i det daglige arbejde. Det betyder, at både faglige og sociale forhold bliver bedre og forretningen går mere smidigt. Det handler om at opnå selvindsigt og forståelse for hinanden ved at bygge relationer og tolerance.

Jeg tilbyder forskellige værktøjer til at arbejde med dit medarbejderteams udvikling fra 2-60 personer.

Afhængig af gruppens størrelse og det, du vil opnå, vælger vi det værktøj, der giver mest mening for jer.

Gennem sessioner med personlig afklaring og øvelser drøfter teamet hinandens individuelle og fælles kompetencer. Dialogen gør jer klogere på hinanden som de mennesker, vi også er, når vi går på arbejde i teamet. Når man kender hinandens styrker og svagheder og får bygget relationer, bliver det meget nemmere at støtte og hjælpe hinanden og derigennem spille hinanden gode.

De fleste af værktøjerne er også anvendelige, når der skal ansættes og onboardes nye kolleger i teamet.

Form: Nogle af værktøjer udfyldes på selve workshoppen andre udfyldes forud. Introduktion og vejledning i udfyldelse og scoring derefter dialog og øvelser.

Effekt: Værktøjerne er alle egnede til at øge egen indsigt i kommunikation og foretrukken adfærd. I et team skaber det øget tolerance og ofte en efterfølgende fin humor med en helt anden forståelse for og tolerance for hinanden.